KAZNE I DO 100.000 DINARA Komunalna milicija i inspekcija kontrolišu čišćenje snega u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

11. 01. 2022. u 13:05

ODELjENjE komunalne milicije i Odeljenje komunalne inspekcije u Kraljevu zajedničkim saopštenjem za javnost još jednom su podsetili građane da su obavezni da očiste sneg i led sa i oko svojih objekata, kao i da im u suprotnom preti kazna od 10.000 pa do 100.000 dinara.

КАЗНЕ И ДО 100.000 ДИНАРА Комунална милиција и инспекција контролишу чишћење снега у Краљеву

G.Šljivić

Prema gradskoj Odluci o čišćenju snega i leda na teritoriji Kraljeva, navodi se u saopštenju, vlasnici ili korisnici objekata obavezni su da očiste sneg i led sa trotoara ispred svojih stambenih, pomoćnih, poslovnih, montažnih i privremenih objekata, sa parkinga i sličnih javnih površina.

I dok komunalna milicija i inspekcija najavljuju pojačanu kontrolu sprovođenja ove Odluke preteći kaznama od 10.000 dinara za fizička do 100.000 dinara za pravna lica, Kraljevčani otvoreno i javno pitaju ove službe „ko kontroliše i kažnjava javna komunalna preduzeća za nepostupanje po istim gradskim odlukama“.

G.Šljivić

Čišćenje snega u centru Kraljeva

- Nemaju preča posla nego prete narodu! A, ko će da kazni komunalne službe koje nisu očistile brojne ulice u centru grada?! Bezobrazluk, ni šaku soli nisu bacili na ulicu u centru, ali kada su oni u pitanju to je viša sila! Kada ne odnesu đubre to pravdaju snegom na kolovozu i traže strpljenje, a građane bi odmah da udare po džepu – neki su od brojnih komentara ljutitih Kraljevčana koji su reagovali na saopštenje komunalnih milicionera i inspektora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)