PARKING-SERVIS PROMENIO ADRESU: Evo gde se u Paraćinu ubuduće može platiti parkiranje

Зорана Рашић
Zorana Rašić

24. 11. 2021. u 17:06

NAKON što se paraćinski „Vodovod“ iselio iz svog objekta u Adakalskoj ulici u Donjem parku, u blizini Crkve Svete Trojice i pridružio JKP „Paraćin“ u krugu nekadašnje kasarne, gde sa njim deli istu zgradu, Parking-servis, kao radna jedinica Opštinske Direkcije za izgradnju, preselio se u ispražnjenu zgradu „Vodovoda“.

ПАРКИНГ-СЕРВИС ПРОМЕНИО АДРЕСУ: Ево где се у Параћину убудуће може платити паркирање

Foto: D. M.

Građani koji ubuduće žele da plate parking ili imaju neku drugu obavezu vezanu za ovaj servis ubuduće treba da dolaze u zgradu nekadašnjeg „Vodovoda“ jer se tu sada nalazi blagajna, informacija je iz Direkcije za izgradnju.

Do prelaska jedne službe Direkcije u drugi prostor došlo je zbog potrebe rasterećenja službenih prostorija ovog javnog preduzeća u Ulici vladike Nikolaja Vladimirovića, gde se još uvek mogu dobiti sve informacije vezane za javnu rasvetu i održavanje opštinskih puteva i ulica, izjavio je vršilac dužnosti direktora Direkcije Dejan Stojković.

U nekadašnjem objektu „Vodovoda“ u Adakalskoj ulici građani mogu i dalje da plaćaju račune za vodu, dok blagajna Parking-servisa radi od 7 do 17 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!