KOVID BROJKE U VRANJU NASTAVLJAJU DA PADAJU: I dalje više prijema nego otpusta na kovid odeljenjima

Дејан Ристић
Dejan Ristić

21. 11. 2021. u 14:19

PREMA poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije Vranju, na kovid 19 testirane su 274 osobe sa teritorije Pčinjskog okruga, od kojih je 49 lica zaraženo koronavirusom.

КОВИД БРОЈКЕ У ВРАЊУ НАСТАВЉАЈУ ДА ПАДАЈУ: И даље више пријема него отпуста на ковид одељењима

Dejan Ristić

Od ovog broja 25 je iz Vranja, 9 iz Surdulice, 7 iz Vladičinog Hana, po 3 iz Bosilegrada i Bujanovca i po jedan iz Trgovišta i iz Preševa. U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 180 pregleda, od čega su 53 prva. Takođe, urađena su 63 antigenska testa. Od toga 23 su pozitivna na koronavirus.

Prema izveštaju ZC Vranje, tokom jučerašnjeg dana nije bilo preminulih kovid pacijenata. U vranjskim kovid bolnicama hospitalizovana su ukupno 84 pacijenta, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku 56 pacijenata. Na bolničko lečenje primljena su 4 pacijenta, a otpušten je jedan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu