SOMBORSKI PUTARI SPREMNI ZA ZIMU: Izvršena smotra opreme i tehnike

J. L.

12. 11. 2021. u 16:32

KOMADANT Štaba za vanredne situacije, gradonačelnik Sombora Antonio Ratković sa predstavnicima Policijske uprave Sombor, javnih komunalnih preduzeća „Zelenilo“, „Čistoća“, „Prostor“ , „Vodokanal“ i načelnikom Zapadnobačkog okruga, izvršili su smotru opreme i tehnike na punktu zimske službe na Bezdanskom putu.

СОМБОРСКИ ПУТАРИ СПРЕМНИ ЗА ЗИМУ: Извршена смотра опреме и технике

foto: Grad Sombor

- Kao i prošle godine održavaće se 14 opštinskih puteva, 38 puteva prvog prioriteta, 22 puta drugog prioriteta, naravno glavna ulica, pešačke i biciklističke staze. I putevi koji nisu možda u prvom i drugom prioritetu svakako da će biti očišćeni, takva je situacija bila i u prošlim godinama i zahvalio bih se svim javnim komunalnim preduzećima koja učestvuju u Zimskoj službi - kaže gradonačelnik Sombora Antonio Ratković.

- Što se tiče naseljenih mesta, prošle godine smo zajedno sa JKP Prostor zaključivali ugovore sa poljoprivrednicima, ili ljudima iz mesne zajednice, koji su čistili puteve u svojim mesnim zajednicama, što se pokazalo kao dobra mera i praksa i očekujemo da ćemo i ove godine svi spremno dočekati zimu.

Sva potrebna mehanizacija se nalazi na raspolaganju, dovoljne količine soli se nalaze u magacinu, te je sve spremno za predstojeću zimu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku