VOJNA VEŽBA NA PASULJANSKIM LIVADAMA: Zabrana kretanja u zoni opasnog područja važiće sutra i prekosutra

Z. Rašić

05. 10. 2021. u 17:34

VOJSKA Srbije na Pasuljanskim livadama 6. i 7. oktobra realizovaće vežbu u zonama jedan i dva od 8 do 20 sati, pa je Štab za vanredne situacije opštine Paraćin upozorio da će za saobraćaj biti zatvoren put Sisevac-Velika papratna-Pasuljanske livade-Tršlan bare- Mala brezovnica i Resavica-Nekudovo.

ВОЈНА ВЕЖБА НА ПАСУЉАНСКИМ ЛИВАДАМА: Забрана кретања у зони опасног подручја важиће сутра и прекосутра

Foto: MOD

U navedenom vremenu u zoni opasnog područja zabranjeno je kretanje, a granice tog područja biće obeležene velikim crvenim barjacima, dok će na prilaznim putevima dežurati stražari.

Kad barjaci budu skinuti i stražari se povuku – znači da je gađanje završeno, navodi se u obaveštenju paraćinskog Štaba za vanredne situacije, uz upozorenje građanima da ako nakon vežbe naiđu na neeksplodirana sredstva – o tome obavezno obaveste policiju ili Vojsku Srbije.

Zapratite Nportal na Fejsbuku.

BONUS VIDEO: POVODOM DANA SRPSKOG JEDINSTVA, SLOBODE I NACIONALNE ZASTAVE: Prikaz naoružanja i vojne opreme

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!