POVODOM DANA OPŠTINE PARAĆIN: Evo koga su sve odbornici nagradili Zlatnom plaketom

Z. Rašić

25. 09. 2021. u 19:25

NA poziv za predlaganje kandidata za dobitnike septembarskih javnih priznanja povodom Dana opštine Paraćin, 27. septembra, stigao je veliki broj predloga, a odbornici su odluku o dobitnicima doneli na jučerašnjem zasedanju.

ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ ПАРАЋИН: Ево кога су све одборници наградили Златном плакетом

Foto: Z. Rašić

Zlatnom plaketom nagrađena je Pneumoftiziološka služba i Kovid-odeljenje Opšte bolnice Paraćin na čelu sa načelnicom, dr Snežanom Zlatković, za izuzetan rad i požrtvovanost tokom aktuelne epidemije.

Iz istog razloga ovo priznanje ponela je i Služba anestezije i reanimacije, kao i Služba za rendgen i ultrazvučnu dijagnostiku. Četvrtu Zlatnu plaketu dobiće Policijska stanica Paraćin, a od pojedinaca učenik OŠ “Momčilo Popović Ozren” Dimitrije Živković, operska umetnica Milica Ilić, najmlađa saksofoniskinja Kristina Vasić, vladika Ignjatije Midić – Eparhija Braničevska, te Goran Puzović, direktor JP “Srbijavode”.

Odbornici su odlučili da šest Zlatnih plaketa dodele posthumno. Nagrađeni su urolog dr Goran Ivanković, pedijatar dr Borivoje Popović, veterinarka dr Nada Rajić, Miodrag Radunović – direktor RTV “Kanal M”, Zoran Purger, umetnički fotograf i muzičar i kompozitor Aleksandar Banjac.

Osim Zlatne plakete, petoro dobitnika nagrađeno je Srebrnom plaketom, a troje Bronzanom.Takođe su dodeljene četiri novčane nagrade i veći broj zahvalnica i pohvala.

Nagrade i javna priznanja će biti uručeni na svečanoj sednici na sam Dan opštine Paraćin, 27. septembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave