MODELI SUZANE PERIĆ PODRŽAVAJU VOJVOĐANSKU OZNAKU KVALITETA: Visoka moda jedan od brendova „Najbolje iz Vojvodine“

J.L.

28. 09. 2021. u 16:30

Među proizvodima, manifestacijama i destinacijama koje će poneti oznaku kvaliteta „Najbolje iz Vojvodine“ biće i „Serbia Fashion Week“.

МОДЕЛИ СУЗАНЕ ПЕРИЋ ПОДРЖАВАЈУ ВОЈВОЂАНСКУ ОЗНАКУ КВАЛИТЕТА: Висока мода један од брендова „Најбоље из Војводине“

Pres biro Pokrajinske vlade

-Oživljavamo oznaku kvaliteta ,,Najbolje iz Vojvodine" i hoćemo da promovišemo najbolje proizvode, najbolje smeštajne kapacitete, najbolje manifestacije i nema boljeg načina nego sa globalno prepoznatom manifestacijom kao što je „Serbia Fashion Week“. Naravno, sarađivaćemo i sa Suzanom Perić kao jednom od naših najistaknutijih kreatora - ističe Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

- Ideja jeste da objedinimo ono što je lepo i da zajedno promovišemo ono što je najbolje iz Vojvodine. Tradicionalna srpska lepota je nešto što bi trebalo prikazati celom svetu.

Oznaku „Najbolje iz Vojvodine“ promovisaće i kolekcija „Karma“ Suzane Perić, koja je prikazana na reviji u Novom Sadu.

Reviju je otvorila Kristina Perić, popularna manekenka, poznata i kao deo Viktorijinih anđela, i jedna od naših najpoznatijih manekenki, Tamara Miličević, dok je pistom prošetala i glumica Miona Marković.

BONUS VIDEO:

UBICA NEGATIVNE ENERGIJE: Ćilibar ima razna lekovita svojstva, a ovaj je najkvalitetniji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)