RADOVI NA MREŽI: Deset sela u Medveđi ostaje bez električne energije

I.M.

28. 09. 2021. u 13:18

POTROŠAČI u deset sela na području opštine Medveđa u sredu, 29. septembra, biće bez struje zbog planiranih radova na mreži.

РАДОВИ НА МРЕЖИ: Десет села у Медвеђи остаје без електричне енергије

Foto: I. Mitić

Bez električne energije će biti žitelji Tulara, Petrilja, Bogunovca, Čokotina, Poroštice, Mrkonja, Medevca, Gubavca kao i Male i Velike Brajne. Najavljeno isključenje trebalo bi da traje od osam časova do završetka radova, a najkasnije do 14 sati.

Istog dana struju neće imati ni Knjaževačka ulica u Leskovcu, a radovi su planirani za period od osam, a najkasnije do 15 časova.

BONUS VIDEO:

"Lazar 3" na vojnoj paradi u Turkmenistanu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja