NISKE TEMPERATURE NE HAJU ZA KALENDAR: U Novom Sadu grejna sezona počela tri nedelje pre uobičajenog termina

J. S.

23. 09. 2021. u 19:26

MADA je uobičajeno da grejna sezona u Novom Sadu započne oko sredine oktobra, zbog niskih temperatura poslednjih dana, Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ objavilo je da je sezona grejanja započela danas te da u skladu sa spoljašnjim uslovima i režimom rada, započinje redovnu isporuku toplotne energije za grejanje.

НИСКЕ ТЕМПЕРАТУРЕ НЕ ХАЈУ ЗА КАЛЕНДАР: У Новом Саду грејна сезона почела три недеље пре уобичајеног термина

Foto D. Milovanović

Tokom grejne sezone korisnici mogu da ppodnesu reklamacije Odseku za odnose s potrošačima na kvalitet isporuke toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode pozivanjem broja 0800-100-021, svakog dana od 6 do 22 časa.

Takođe, putem SMS poruke mogu se prijaviti reklamacije na kvalitet isporuke toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode na brojeve telefona 064/81-81-580 i 064/81-81-581 svakog dana od 6 do 22 časa. U poruci treba navesti ime i prezime, tačnu adresu, sprat i broj stana na koji se reklamacija odnosi, kao i kratak opis reklamacije, a sve u cilju što efikasnijeg rešavanja prijavljenog problema.

Na početku grejne sezone, korisnici treba da obrate pažnju na ispravnost i funkcionalnost kućnih instalacija, te da se u slučaju curenja na istim obrate Novosadskoj toplani na broj telefona 4881-105, koji im je zbog hitnosti intervencije na raspolaganju 24 sata i isključivo služi za tu vrstu prijave

- Navedeni brojevi telefona služe isključivo za prijavu reklamacija putem SMS poruke i apelujemo na korisnike usluga da pomenute brojeve ne koriste u druge svrhe. - naglašavaju iz JKP „Novosadska toplana.“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)