STIGLI MODERNI KREVETI U "STUDENICU": Donacija Ministarstva zdravlja kraljevačkoj bolnici

G. Ć.

21. 09. 2021. u 13:53

U OKVIRU projekta "Hitan odgovor Republike Srbije na Kovid-19", Ministarstvo zdravlja je u saradnji sa Svetskom bankom Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu doniralo 30 modernih bolničkih kreveta, 10 za intenzivnu i 20 za poluintenzivnu negu.

СТИГЛИ МОДЕРНИ КРЕВЕТИ У СТУДЕНИЦУ: Донација Министарства здравља краљевачкој болници

Foto: G.Šljivić

U pitanju su kreveti dizajnirani u skladu sa najvišim sigurnosnim standardima, praktični i funkcionalno prilagodljivi, opremljeni specijalnim medicinskim dušecima sa antidekubitalnim svojstvima i ostalom dodatnom opremom.

Kako poručuju iz kraljevačke bolnice, zahvaljujući ovoj nabavci, kao i brojnim ranijim donacijama, zamenjeni su stari bolnički kreveti u ovoj ustanovi. Na taj način obezbeđeni su odlični uslovi za udoban smeštaj i uspešno lečenje pacijenata, posebno onih koji zahtevaju intenzivnu negu.

BONUS VIDEO: NIKADA NIJE BILO TEŽE: Reporteri "Novosti" u crvenoj zoni kovid bolnice u Batajnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)