RADNA SUBOTA ZRENJANINSKIH OSNOVACA: Sakupljaju staru hartiju da kupe držače za bicikle

B. G.

18. 09. 2021. u 20:33

UČENICI zrenjaninske Osnovne škole „2. oktobar“ masovno su se odazvali akciji sakupljanja stare hartije, u okviru redovne radne subote.

РАДНА СУБОТА ЗРЕЊАНИНСКИХ ОСНОВАЦА: Сакупљају стару хартију да купе држаче за бицикле

Foto: B. G.

Za samo nekoliko časova u školskom dvorištu napunili su dva velika kontejnera sa skoro hiljadu kilograma sekundarnih sirovina.

- Akcija traje dva dana, učenici će i u nedelju 19. septembra ići od stana do stana u naselju Ruža Šulman i od kuća donositi staru hartiju, kartone - kaže direktorka škole Sanja Gerbeš, uz napomenu da će se novcem od prodaje prikupljene hartija, nabaviti novi gvozdeni držači za bicikle, na ulazu u školu.

- To je bila njihova želja i raduje što su odlučni i istrajni u želji da ostvare cilj - dodaje učiteljica Ženja Stankov, koja vodi četvrti razred.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!