INŽENJER ZA TRI GODINE: Na Građevinskom fakultetu mesta i na budžetu

B.B.

31. 08. 2021. u 16:13

ZA PREDSTOJEĆI septembarski rok na Građevinskom fakultetu ima mesta i na novom studijskom programu - Geoinformataika. Ova generacija brucoša studiraće po novim nastavnim planovima i programima - tri godine za osnovne i dve godine za master akademske studije., koji su prilagođeni zahtevima tržišta rada. Prijave se podnose 2. i 3. septembra.

ИНЖЕЊЕР ЗА ТРИ ГОДИНЕ: На Грађевинском факултету места и на буџету

Foto: A. Živković

U drugom upisnom roku obezbeđeno je 79 mesta na smerovima Građevinarstvo, Geodezija i Geoinformatika od kojih je 21 na teret budžeta Srbije, a 58 za samofinansirajuće studente.

- Pored odlične osnove za nastavak studija, novi programi omogućavaju studentima da već nakon trogodišnjih osnovnih studija počnu da rade - kaže prof. dr Vladan Kuzmanović, dekan Građevinskog fakultet.

- Drugima će povećati mobilnost, omogućiti prelaz sa građevinskih fakulteta iz Srbije i okruženja u Beograd, studijski boravak ili nastavak studija na nekom od prestižnih evropskih fakulteta, koji koriste istu formu studija - tri godine za osnovne i dve za master studije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima