ZA ODRŽAVANJE STABILNIH ZALIHA: Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nastavlja sa akcijom prikupljanja krvi od dobrovoljnih davalaca na terenu

Lj. P.

30. 08. 2021. u 10:36

RADI održavanja stabilnih zaliha, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine poziva dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa da doniraju dragocenu tečnost, a mobilne ekipe će ove nedelje biti širom Vojvodine.

ЗА ОДРЖАВАЊЕ СТАБИЛНИХ ЗАЛИХА: Завод за трансфузију крви Војводине наставља са акцијом прикупљања крви од добровољних давалаца на терену

Foto: Zavod za transfuziju krvi Vojvodine

U utorak, 31. avgusta, krv će dobrovoljno moći da daju žitelji Vršca, gde će mobilna ekipa biti u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, u Pančevu će transfuziomobil biti ispred JKP „Grejanje“ od 9 do 12 sati, dok će u centru ovog grada transfuziomobil biti od 14 do 16 časova.

Sutradan, odnosno 1. septembra, mobilne ekipe će biti u Pančevu u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, u Kovi nu u Crvenom krstu od 10 do 13 sati i u Somboru u Crvenom krstu od 9 do 13 časova.

Narednog dana, u četvrtak, 2. septembra, krv će moći da daju žitelji Beočina, a mobilna ekipa će biti u Sportskom centru od 8 do 11 sati, u Kuli u Crvenom krstu od 8 do 12 sati i u Rumi u Kulturnom centru od 8 do 12 sati.

U petak, 3. septembra u Rumi će trabnsfuziomobil biti na parkingu MUP-a od 9 do 12 sati, a u Novom Sadu transfuziomobil će biti u centru grada od 17 do 20 časova.

U subotu, 4. septembra u Novom Sadu će transfuziomobil biti u centru od 17 do 20 časova, a u Zrenjaninu će transfuziomobil biti ispred SC Big od 11 do 14 časova.

U nedelju 5. septembra, transfuziomobil će biti u centru Novog Sada od 17 do 20 časova.

Svi koji žele da dobrovoljbno doniraju krv, mogu to učiniti i u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine (Ulica hajduk Veljka 9a) u Novom Sadu svakog radnog dana od 7 do 14 časova, svakog utorka u mesecu od 7 do 18 časova i prve subote u mesecu od 8 do 12 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!