KASA OPŠTINE PARAĆIN PRED PRVOM IZMENOM: Odluka o rebalansu budžeta razmatraće se na sednici Skupštine 30. avgusta

Z. Rašić

24. 08. 2021. u 20:26

SAMO jedanaest dana nakon održavanja prethodne sednice, predsednica Skupštine opštine Paraćin Slavica Jovanović zakazala je za ponedeljak, 30. avgust, naredno zasedanje lokalnog parlamenta, pa će to biti druga sednica ovog meseca.

КАСА ОПШТИНЕ ПАРАЋИН ПРЕД ПРВОМ ИЗМЕНОМ: Одлука о ребалансу буџета разматраће се на седници Скупштине 30. августа

Foto: Z. Rašić

Najvažnija tačka dnevnog reda je prvi ovogodišnji rebalans opštinskog budžeta, a u skladu sa njim razmatraće se i prvi rebalans programa poslovanja Uprave za investicije i održivi razvoj, te prvi rebalansi programa pripreme i izgradnje kapitalnih objekata od značaja za lokalnu samoupravu; izgradnje, rekonstrukcije i održavanja javnih puteva i programa korišćenja sredstava za zaštitu životne sredine.

Predlog Kadrovskog plana opštinskih uprava takođe se nalazi na dnevnom redu ove sednice. Pred odbornicima će se naći takođe predlog za izmenu odluke o davanju prostorija na korišćenje Pozorištu Paraćin, kao i zahtev Upravnog odbora Zavičajnog muzeja za davanje saglasnosti za raspisivanje javnog konkursa za izbor direktora te ustanove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)