SVAKA BEBA POBEDA NACIJE: U banatskom selu Perlez prvi put se organizuje manifestacija "Dani porodice"

B. G.

13. 08. 2021. u 12:29

MANIFESTACIJA "Dani porodice" koja se prvi put održava u Srbiji, počela je juče u banatskom selu Perlez, kod Zrenjanina.

СВАКА БЕБА ПОБЕДА НАЦИЈЕ: У банатском селу Перлез први пут се организује манифестација Дани породице

Foto B. Grujić

Učešće na ovoj manifestaciji koja je zamišljena da promoviše vrednosti i značaj porodice, zajednice i zdravih stilova života, najavilo je dvadeset lokalnih samouprava iz cele Srbije.

Organizatori u Udruženju građana "Porodična Srbija" ističu da je ideja "Dana porodice" buđenje svesti da je svaka rođena beba pobeda za naciju. U čast majke kao stuba porodice za vreme trajanja manifestacije, planirana je izrada statue posvećenemajkama.

Uz reku Begej u Perlezu predviđeno je otvaranje šetališta, nekadašnjeg porodičnog korzoa, zatim parka i bungalova za porodice.Paralelno će se održavati promocija mladih izviđača, defile dečjih kolica, pozorišne predstave, dečja pijaca, kao i takmičenje porodica u kuvanju. U saradnji sa Crvenim krstom, organizatori će deliti pakete sa osnovnim životnim namirnicama najugroženijim porodicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)