TRI DECENIJEOD OSNIVANJA OPŠTINE ZVEČAN: Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, u poseti opštini Zvečan

D.Zečević

12. 07. 2021. u 14:00

DANAŠNjU posetu opštini Zvečan direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković započeo je uručivanjem 64 ugovora o radu gerentodomaćicama koje je uručio u svečanoj sali Skuštine opštine Zvečan.

ТРИ ДЕЦЕНИЈЕОД ОСНИВАЊА ОПШТИНЕ ЗВЕЧАН: Петар Петковић, директор Канцеларије за Косово и Метохију, у посети општини Звечан

FOTO: D. Z.

Petković je tom prilikom zahvalio gerontodomaćicama na njihovom radu, angažovanju i brizi koju one pružaju.

 - Hvala Vam na vašoj humanosti i brzi koju pokazujete o starima i nemoćnima. Vi ste po mojim saznanjima odlično radili taj posao i pokazali izuzetnu angažovanost tako da treću godinu za redom nastavljamo sa ovim projektom koji ćemo siguran sam zahvaljujući vašem angažovanju i posvećenosti ponovo produžiti - poručio jedirektor Petković zahvalivši se gerentodomaćicama na posvećenosti u svom poslu a koje će kako je istakao obilaziti oko 400 starijih osoba. Ugovori su potpisani na osam meseci sa mogućnošću produžavanja, a projekat se realizuje u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. U znak zahvalnosi opštini Zvečan i Kancelariji za Kosovo i Metohiju zbog projekta gerentodomaćica, predsednica Helpnet-a Gordana Milovanović uručila je zahvalnice. Posle potpisivanja ugovora direktor Petković prisustvuje svečanoj sednici SO Zvečan koja danas obeležava jubilej 30 godina od osnivanja a povodom čega se održava Svečana Akademija.

 - Veliki je jubilej, a za nas još veća čast što ćemo na današnjoj sendici uručiti titulu počasnog građanina opštine Zvečan predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću - rekao je za Novosti Ivan Todosijević, predsednik Privremenog organa opštine Zvečan.

VUČIĆ POČASNI GRAĐANIN ZVEČANA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće danas proglašen počasnim građaninom Zvečana, zbog svog zalaganja za očuvanje Kosova i Metohije i brojna ulaganja u Pokrajinu, posebno Zvečan.Plakatu i ključ grada Zvečan u Vučićevo ime primiće direktor Kancelarije za KIM Petar Petković.Inače,pre Vučića ovo priznanje je dodeljeno teniseru Novaku Đokoviću, bivšem direktoru Kancelarije za KiM, a sada ambasadoru Srbije u SAD Marku Đuriću, ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)