ŠESTORO MALIŠANA SA BAZENA PRAVO KOD LEKARA: Deca sa simptomima gušenja zbrinuta u lozničkom domu zdravlja

V.M.

29. 06. 2021. u 16:20

ŠESTORO dece primeljeno je danas, u ranim popodnevnim satima, u Dečiji dispanzer Doma zdravlja "Dr Milenko Marin“ u Loznici sa simptomima gušenja, potvrđeno nam je u toj ustanovi.

ШЕСТОРО МАЛИШАНА СА БАЗЕНА ПРАВО КОД ЛЕКАРА: Деца са симптомима гушења збринута у лозничком дому здравља

Foto: Depositphotos

Svi oni su, na pružanje pomoći, dovedeni sa jednog privatnog bazena, gde su se kupali. Mališani će, kako smo obavešteni, posle zbrinjavanja, biti upućeni u neku od dečjih klinika u Beogradu, "pošto njihovo stanje to nalaže". O čemu se radi konkretnije radi, niko ne može da kaže. Zato se na pomoć, radi svake eventualnosti, računa od kolega u Beogradu.

Niko ne može ni da pretpostavi kako su nastale tegobe kod mališana i s čim se u vezu, eventualno, mogu da dovedu. O svemu je obavešten Zavod za javno zdravlje u Šapcu, čiji stručnjaci treba da uzmu uzorke vode iz bazena kao i lokalna sanitarna inspekcija.O događaju je, kako pouzdano saznaju "Novosti", obaveštena i policija.

Ovo je prvi slučaj da se neko požali na tegobe, koje bi mogle da imaju veze sa bazenom.

U Domu zdrljava sve čine, kako nam je rečeno, da zbrinu pacijente i da, ako se kojim slučajem dogodi, prime i druge.

Svaka priča o korenima tegoba mališana, zasad, je nezvanična i nezahvalna. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)