SEĆANJE NA STRADALE HEROJE U POSLEDNJIM RATOVIMA: U Paraćinu obeležen Dan ratnih veterana (FOTO)

Z. R.

27. 06. 2021. u 18:56

UDRUŽENjE „Ratni veterani Paraćin“ obeležilo je danas Dan ratnih veterana i sutrašnji praznik Vidovdan polaganjem venaca na Spomenik palim borcima u ratovima od 1991. do 1999. godine u parku kod srednjih škola.

СЕЋАЊЕ НА СТРАДАЛЕ ХЕРОЈЕ У ПОСЛЕДЊИМ РАТОВИМА: У Параћину обележен Дан ратних ветерана (ФОТО)

Forto: Fejsbuk

Prisutnima se obratio pukovnih u penziji Radovan Tačić.

U prigodnom kultuno-umetničkom programu učestvovali su najmlađi članovi Gradskog kulturno-umetničkog društva „Abrašević“ i dečja pevačka grupa Udruženja za kulturu, umetnost i negovanje tradicije „Petrus“ iz Zabrege.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZAOSTALU BOMBU U NIŠU UNIŠTIĆE U NEDELJU: Važno obaveštenje MUP