RADOVI NA VRELOVODU MENJAJU REŽIM SAOBRAĆAJA: Novosadska toplana rekonstruiše vrelovod

S. B.

23. 06. 2021. u 16:40

JAVNO komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u četvrtak, 24. juna, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u bloku Bulevara oslobođenja i Turgenjeve ulice zbog kojih će privremeno, pored te dve ulice, biti izmenjen režim saobraćaja i u ulici Branimira Ćosića.

РАДОВИ НА ВРЕЛОВОДУ МЕЊАЈУ РЕЖИМ САОБРАЋАЈА: Новосадска топлана реконструише вреловод

Foto N. Karlić

Privremeno će biti zatvorena za saobraćaj režijska saobraćajnica u Turgenjevoj ulici ispred broja 10, 12 i 14, a skretanje iz Ulice Branimira Ćosića prema tom delu Turgenjeve, biće onemogućeno.

Takođe, saobraćajna traka uz neparnu stranu Turgenjeve ulice ispred broja 3 i 5, biće povremeno zatvarana zbog potreba pristupa građevinske mehanizacije, a saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila uz ograničenje brzine na 30 kilometara na čas. Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 9. avgusta.

Takođe u četvrtak, 24. juna počeće radovima na vrelovodu na Bulevaru kneza Miloša kod broja 2 i 4a, zbog kojih će privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja. U zoni radova, biće zauzet trotoar i biciklistička staza, a povremeno i desna saobraćajna traka, zbog potrebe pristupa građevinske mehanizacije. Planirani rok za završetak radova je 2 avgust.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna