DANAŠNJA SEDNICA SO PARAĆIN: Sve tačke većina odbornika izglasala bez rasprave

Z. Rašić

18. 06. 2021. u 18:08

U PARAĆINU je danas u sali pozorišta održano 22. zasedanje Skupštine opštine na kojoj su sve tačke dnevnog reda – iz saziva i dopunjene – usvojene bez rasprave. Za njih je glasalo 29 prisutnih odbornika skupštinske većine.

ДАНАШЊА СЕДНИЦА СО ПАРАЋИН: Све тачке већина одборника изгласала без расправе

Foto: Opština Paraćin

Doneta je tako odluka o projekcijama u delu planiranih prihoda i rashoda za usluge socijalne zaštite za tekuću godinu, te tri tačke vezane za Istorijski arhiv “Srednje Pomoravlje” u Jagodini u čijem finansiranju učestvuje i grad na Crnici. U pitanju su izveštaj o prošlogodišnjem radu ove ustanove, te program rada i ugovor o finansiranju za aktuelnu 2021. godinu.

Nakon što je dnevni red sednice lokalnog parlamenta dopunjen predlogom Odluke o postavljanju manjih montažnih objekata na teritoriji opštine Paraćin – i ta odluka je doneta, kao i Program za postavljanje privremenih objekata.

Između ostalog, odbornici su izglasali i odluku kojom je predsednik Opštine ovlašćen da daje saglasnost na pravilnike o radu javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač Opština.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)