KORONA POSUSTALA U JUŽNOM BANATU: Samo jedan novozaraženi, pančevačka bolnica ponovo u redovnom režimu rada

J. J. BALjAK

15. 06. 2021. u 08:04

U CELOM regionu Južnog Banata u poslednja 24 časa registrovan je samo jedan novi slučaj zaraze korona virusom i to u Pančevu.

КОРОНА ПОСУСТАЛА У ЈУЖНОМ БАНАТУ: Само један новозаражени, панчевачка болница поново у редовном режиму рада

Foto: Grad Pančevo

U preostalih sedam lokalnih jedinica nije bilo novozaraženih, što govori da je u tom kraju korona posustala.

Povoljna epidemiološka situacija uticala je na to da se pančevačka bolnica, posle više od godinu dana, vrati u redovan režim rada. Zatvorili su i poslednji punkt na kom su se lečili kovid pacijenti, a koji je van infektivnog odeljenja. Počeli su da rade i redovne operacije.

Uprkos velikom broju vakcinisanih građana, imunizacija bez zakazivanja se i dalje aktivno sprovodi. Tako je u Vršcu proteklog vikenda po prvi put organizovana vakcinacija na otvorenom – u oba šoping mola u gradu, a najavljeno je da će se i na druge načine olakšati građanima da se vakcinišu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREŠEVO U NEDELJU BEZ STRUJE: Planirani radovi na elektroenergetskim objektima