DIPLOMA PRIZNATA U CELOM SVETU: Mašinski fakultet školuje međunarodne inženjere

B.B.

26. 05. 2021. u 13:31

MAŠINSKI fakultet u Beogradu, kao ovlašćeno telo za obrazovanje kadrova u zavarivanju za Srbiju, objavio je poziv za upis šeste generacije polaznika Kursa za međunarodne inženjere i tehnologe zavarivanja- IWE/IWT.

ДИПЛОМА ПРИЗНАТА У ЦЕЛОМ СВЕТУ: Машински факултет школује међународне инжењере

Kurs na Mašinskom fakultetu

Obuka se odvija po programu Međunarodnog instituta za zavarivanje IIW i deo je međunarodnog sistema za obrazovanje, kvalifikaciju i sertifikaciju osoblja u zavarivanju. Po završenom i položenom kursu dobija se IWE/IWT diploma, koja je priznata u celom svetu.

Postoji mogućnost dobijanja i evropske diplome EWE/EWT, po zahtevu.

Za obuku i polaganje ispita za međunarodnog inženjera zavarivanja (IWE) mogu da se prijave kandidati koji imaju inženjersku diplomu tehničkog smera (najmanje tri godine studija) stečenu na univerzitetima, tehničkim univerzitetima ili visokim školama strukovnih studija. Kandidati koji žele da završe kurs za međunarodnog tehnologa zavarivanja (IWT), moraju imati diplomu četvorogodišnje srednje stručne škole zanimanja tehničar tehničke struke (4 godine školovanja) ili da je apsolvent inženjerskog fakulteta tehničkog smera (program od 3-5 godina).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024