STARCI NE ODUSTAJU: Hit razgovor Đokovića i Nadala u svlačionici

Novosti online

16. 05. 2021. u 09:11

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Rimu pošto je u subotu odigrao dva meča i savladao sjajnog Stefanosa Cicipasa, a kasnije i Lorenca Sonega.

СТАРЦИ НЕ ОДУСТАЈУ: Хит разговор Ђоковића и Надала у свлачионици

Foto: EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Rival u velikom finalu prestižnog turnira biće mu stari znanac - Španac Rafael Nadal.

Nakon velikog podviga koji je napravio u subotu, Novak je na konferenciji otkrio da se sreo sa Nadalom u svlačionici i da su imali jedan izuzetno zanimljiv razgovor.

"Rafa i ja smo se malo šalili u svlačionici pošto sam ja pobedio Cicpasa. Kroz šalu smo rekli da mi starci ne odustajemo. Video sam da je on izjavio pre neki dan da smo nas dvojica i Rodžer stari, ali ja se ne slažem – puni smo energije", rekao je uz osmeh Đoković.

Ljubitelji tenisa  danas će imati priliku da prate njihov 57. međusobni okršaj. Zanimljivo, ovo će biti njihov šesti obračun u finalu Rima, a ukupno deveti međusobni meč na Mastersu u prestonici Italije.

"Rafa je moj najveći rival bez ikakve sumnje, ni sa kim nisam igrao više. Imati meč sa njim na šljaci na jednom od najvećih turnira na svetu je ogroman motiv. I pored svega što smo prošli u karijerama i dalje sam uzbuđen kad znam da sledi meč sa njim. Drago mi je da pokazujemo da možemo da se odbranimo od ’Nekst džen’ momaka", ističe srpski teniser.

Finale Mastersa u Rimu između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na programu je danas od 17 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024