ŠTA JE SA POVREDOM? Novak Đoković otkrio u kakvom je stanju sada

Novosti online

16. 02. 2021. u 17:24

OHRABRIO je Novak Đoković armiju svojih navijača na konferenciji posle meča za Aleksandrom Zverevim, izjavom da se oseća mnogo bolje na terenu.

ШТА ЈЕ СА ПОВРЕДОМ? Новак Ђоковић открио у каквом је стању сада

Foto: AP

Preokret je, po Noletovim rečima, nastupio krajem prvog seta protiv Zvereva.

- Težak meč, osećam se iscrpljeno, naterali smo jedan drugoga do krajnjih granica izdržljivosti, čim sam krenuo na meč, znao sam da će mi ovo biti najteži meč do sada na turniru, sve do poslednjeg meča bio je to meč koji je mogao da dobije bilo ko od nas dvojice - rekao je Novak, koji će i pred polufinalni meč propustiti trening na koji ima pravo dan ranije.

- Nikad do sada nisam osetio iskustvo kako je kada ne odeš na trening između dva meča na Grend slemu, kao ni ovakvu vrstu povrede tokom turnnira. Dobra stvar je to što sam se od početka drugog seta osetio bolje nego u bilo kojoj situaciji od trećeg seta protiv Frica - ohrabrio je Novak svoje fanove.

Đoković će u četvrtak od 9.30 igrati polufonale protiv 27-godišnjeg Aslana Karaceva iz Rusije, kome je ovo prvo učešće u glavnom žrebu nekog Grend slema i već je sada zaradio više nego za čitavu karijeru.

- Ovo je njegovo prvo polufinale i odmah veliki uspeh, nema šta da izgubi. Očekujem od njega da pokuša da me pobedi - zaključio je Nole.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)