NOVAK O TOME KAKO JE PROVEO DANE NAKON POVREDE: Ne želite da znate!

Novosti online

14. 02. 2021. u 16:36

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australijan opena, a srpski as je nakon pobede nad Milošem Raonićem govorio o tome kako je proveo poslednja dva dana.

НОВАК О ТОМЕ КАКО ЈЕ ПРОВЕО ДАНЕ НАКОН ПОВРЕДЕ: Не желите да знате!

FOTO: AP

Đoković je slavio protiv Kanađanina sa 7:6(4), 4:6, 6:1, 6:4. Osvajač 17. Grend slem titula je trijumfom na ovom meču došao do neverovatnog dostignuća.

Novinare je zanimalo kako su protekla poslednja dva dana i kako je tekao oporavak od povrede koju je Nole zaradio u meču trećeg kola protiv Tejlora Frica.

- Ne želite da znate - rekao je Đoković i nastavio:

- Sve je prošlo u znaku oporavka. Mislim, veliki deo tog vremena je prošao uz mog fizioterapeuta na njegovom stolu, a uz to sam se trudio da se što više odmaram. Odradio sam mnoge tretmane uz pomoć lekova i tih medicinskih suplemenata koje sam dobio od medicinskog tima Australijan opena i teniske organizacije Australije. Fizioterapeuti ATP-a su takođe bili od velike pomoći i njima sam zahvalan na svemu što su uradili za mene i moj tim - rekao je Đoković.

Podsetimo, prvi reket planete će u narednoj rundi Australijan opena igrati protiv Nemca Aleksandra Zvereva.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)