POD JAKIM SAM TABLETAMA PROTIV BOLOVA: Ne znam kakva je šteta načinjena mom telu, oporavak je prioritet!

A. Ilić

14. 02. 2021. u 14:42 >> 14:44

Novak Đoković je danas napravio veliki podvig, savladao je Miloša Raonića uprkos povredi sa kojom se suočava.

ПОД ЈАКИМ САМ ТАБЛЕТАМА ПРОТИВ БОЛОВА: Не знам каква је штета начињена мом телу, опоравак је приоритет!

FOTO: AP/Tanjug

Nakon meča kod Barbare Šet i Metsa Vilandera Đoković je govorio o povredi. 

"Dovoljno dobro se osećam da igram. Ne bih stajao ovde da nisam bio u stanju izađem na teren. Nije idealno, kao što sam rekao na terenu. Osećao sam se bolje u nekim situacijama. Nisam imao pripremu za meč. Lopticu nisam udarao od meča sa Fricom. Zagrevao sam se pred duel, želeo sam da vidim kako se osećam. Da nisam bio u stanju ne bih se takmičio. Meni ovo znači sve, ta četiri turnira, na grend slemovima dajem sve od sebe. Da je bio neki drugi turnir verovatno bih odustao", rekao je Đoković. 

Upitan je Đoković da li su mu odgovarali danas dugi poeni. 

"Da budem iskren, nisam siguran da li mi je odgovaralo da imamo dugačke poene. Najteža stvar u meču protiv Frica nakon povrede  bila je da reterniram, da imam brzu reakciju. Zbog toga sam se najviše brinuo danas. Igrao sam protiv odličnog servera, odgovaralo mi više to što nisam igrao duge poene. Terao sam Raonića da igra dodatni udarac. Dao mi je šansu da pobedim, iskoristio sam je. Sada se koncentrišem na oporavak. Već 48 sati sam na jakim tabletama protiv bolova, ne znam kakva je šteta napravljena mom telu". 

Novaku je prioritet oporavak za duel protiv Saše Zvereva. 

"Pre neko veče legao sam u četiri ujutru, neće biti drugačije ni večeras. Sledećih 48 sati prioritet mi je oporavak. Želim da prikupim što više energije za naredni meč". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!