OGLASIO SE DŽUMHUR IZ AUSTRALIJE Hrana je užasna, pravila rigorozna, a igrači su ljuti na organizatore

Novosti online

17. 01. 2021. u 18:41

NAJBOLjI teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur oglasio se iz daleke Australije odakle je izneo utiske.

ОГЛАСИО СЕ ЏУМХУР ИЗ АУСТРАЛИЈЕ Храна је ужасна, правила ригорозна, а играчи су љути на организаторе

FOTO: AP

Džumhur je za portal "Kliks.ba" objasnio da će zbog mnogobrojnih odustajanja tenisera gotovo sigurno biti u glavnom žrebu kao jedan od "Laki luzera". 

"Bilo je ukupno 17 ili 19 čarter letova iz Dohe, Abu Dabija i Los Anđelesa. Svi avioni bili su popunjeni do 25 posto kapaciteta. Upravo iz razloga da bi što manji broj igrača proveo 14 dana u karantinu. Moj let je poslednji stigao, a iako imam antitela moguće je da ću naredne dve nedelje biti u hotelskoj sobi, bez pravih priprema kada je u pitanju priprema za glavni turnir. Da li ću moći da treniram, znaću sutra", rekao je Džumhur. 

Ističe da je hrana najveći problem, ali srećom igrači mogu da naruče dostavu. 

Smešteni smo u tri različita hotela, a oni koji su došli istim letom u istom su hotelu. Na sobu nemam žalbi, ali je hrana zaista loša i svi se sa time slažemo. Morali su taj segment bolje da organizuju. Sreća je da postoji mogućnost naručivanja hrane". 

Veliki broj igrača ogorčen je jer nisu znali kakva ih pravila očekuju. 

Ukoliko se desi da možemo da treniramo, bez obzira što bismo opet bili u nekoj vrsti karantina, imali bismo tri sata za treninge, što je sasvim dovoljno da se održi forma. Mnogi igrači su ljuti na organizatore jer niko nije znao za pravilo da, ukoliko u avionu postoji jedna pozitivna osoba svi moraju u karantin. Došli smo ovde zaraditi novac i igrati na Grend slemu, ali su pravila zaista rigorozna", rekao je Džumhur. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna