JU-ES OPEN JE ŠALA - MEDVEDEV: Kaznili su me kao da sam ubio nekoga! (VIDEO)

A. Ilić

12. 09. 2020. u 09:34

ЈУ-ЕС ОПЕН ЈЕ ШАЛА - МЕДВЕДЕВ: Казнили су ме као да сам убио некога!  (ВИДЕО)

FOTO: EPA

ORGANIZATORI ovogodišnjeg Ju-Es opena nemaju mnogo razloga za ponos, jer je ovogodišnji turnir daleko od savršeno izvedenog.

Dominik Tim se plasirao u finale Otvorenog prvenstva Amerike, savladao je Danila Medvedeva, a tokom meča ponovo je došlo do skandala koji će izazvati novu buru u teniskom svetu. 

Nakon diskvalifikacije Novaka Đokovića, Medvedev je ušao u sukob sa organizatorima. 

Šta je izazvalo gnev kod ruskog tenisera? On je u jednom trenutku zatražio "čelendž", međutim, nije ga dobio, uz obrazloženje da ga je kasno tražio. 

Rezigniran takvom odlukom prešao je na protivnikovu stranu, kako bi pokazao gde je loptica pala, a to mu je donelo javnu opomenu od strane sudije. 

Vidno iznerviran, on se obratio i supervizoru na njegovoj polovini terena:

"Da li je US open šala? Videmo smo svi već šta se dešavalo ovde! US open je šala, zar ne?", rekao je Medvedev, najverovatnije aludirajući na eliminaciju srpskog tenisera Novaka Đokovića nakon što je pogodio linijskog sudiju lopticom. 

"Sudija mi je dao opomenu. Šta sam uradio da bih to dobio?", upitao je Rus.

Dobio je odgovor da je prešao mrežu što nije dozvoljeno po pravilima.

"Mislim da sam ubio nekoga! Izvinite, bio sam tako zao što sam prešao mrežu, moje izvinjenje. Moje iskreno izvinjenje Ju-Es openu jer sam prešao mrežu. Izvinjavam se i Vama i sudiji. Da li je sada u redu?", vidno iznerviran odlukama sudija zaključio je Medvedev. 

Tok događaja pogledajte ovde: 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Dhc

12.09.2020. 10:47

Narod Srbije podržava našeg Ruskog prijatelja Medvedeva i osudjuje svaki napad na njega od strane organizatora US opena. Promeniti organizatore US opena.

Pa Vidi Ovako

12.09.2020. 20:19

Nažalost i ovde se vidi, kao i u svim ostalim sferama života, da se pravi kvalitetni ljudi ućutkavaju, a ističu retardirani imbecili. Tako su sve prave vrednosti u ljudskom rodu urušene, poslednjih decenija, a zadnjih godina posebno.