ZVEREV O DISKVALIFIKACIJI ĐOKOVIĆA: Novak je delovao nezaustavljivo

Novosti online

09. 09. 2020. u 20:38

PRVI put od Ju-Es opena 2016, tenis će dobiti grend slem šampiona koji se ne zove Novak, Rafael ili Rodžer. Prvi put će neko od mlađe garde podići najveći pehar.

ЗВЕРЕВ О ДИСКВАЛИФИКАЦИЈИ ЂОКОВИЋА: Новак је деловао незаустављиво

Foto AP

Za to je bilo potrebno samo jedno čudo - da na vidiku nema Đokovića, Nadala i Federera. Španac i Švajcarac nisu došli u Njujork, a naš teniser je diskvalifikovan u osmini finala protiv Karenja Buste, koji je potom savladao Šapovalova (3:2) i plasirao se među četvoricu najboljih.

U polufinalu će ići na Aleksandera Zvereva, koji je bio bolji od Ćorića (3:1). Nemac je dočekao priliku da bude među glavnim favoritima za tron, ali je svestan da bi stvari bile mnogo teže da Novak nije doživeo peh sa linijskim sudijom.

- Sve nas je šokirala ta situacija. Niko to nije mogao ni da sluti, on je bio prvi favorit za pehar i delovao je nezaustavljivo. Ipak, nama mlađima ne preostaje ništa drugo nego da ovo sada vidimo kao veliku šansu. Moramo da se fokusiramo na sebe, sagnemo glavu i uradimo ono što je do nas - poručio je Zverev, koji je u 23. godini blizu prvog pehara.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (1)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)