IVANIŠEVIĆ - "NOVAK JE NAPRAVIO SAMO JEDNU GREŠKU": Smetaju mi natpisi, Gospođi je bilo dobro čim je izašla sa terena!

Novosti online

11. 09. 2020. u 22:52

NOVAK Đoković je u nedelju pogodio lopticom linijskog sudiju Lauru Klark, tročlanom veću nije dugo trebalo da ga diskvalifikuje sa JU-ES Opena.

ИВАНИШЕВИЋ - НОВАК ЈЕ НАПРАВИО САМО ЈЕДНУ ГРЕШКУ: Сметају ми натписи, Госпођи је било добро чим је изашла са терена!

Foto EPA

Čini se da je diskvalifikacija Đokovića glavna priča svetskih medija u prethodnoj nedelji. O svemu što se dogodilo govorio je za "Sport klub" trener srpskog tenisera Goran Ivanišević.

"Nisam video, ali sam čuo ženu ispod nas kako uzdiše.Odmah sam znao da je to doviđenja. Najtragičnije je bilo što Novak uopšte nije bio ljut kad je izgubio taj gem. Bio je besan kad je na 5:4 propustio tri set-lopte", rekao je Goran. 

"Prvo onaj čelendž. Novak je zastao i pogledao i tek onda je Karenjo tražio čelendž. Onda je na 5:5 pao i povredio rame. To su bile dva užasna minuta, dva užasne je**na minute u kojima se sve krivo desilo ", kazao je trener Novaka Đokovića i poručio:

Đokovićev trener sada je mirne glave prokomentarisao ceo događaj. Otkrio je svoje mišljenje o Novakovoj diskvalifikaciji. 

"Jedina njegova greška je što nije pogledao gde izbacuje lopticu. Snimak sam video 3.877 puta i ne znam što da pametno kažem. Generalno sam protiv diskvalifikacija. To je meni besmisleno. Hajde da srušiš sudiju sa stolice, ali ne za ovakve stvari. Ovo je bilo potpuno nenamerno. Smeta mi kad vidim kako pišu da je Novak u ljutnji ispucao loptu. Nikakve ljutnje tu nije bilo. Nerviraju me ti natpisi. Neko piše da je lopta išla 130 kilometara na sat. Bio sam tamo, oni nisu normalni. Ko li je to računao? To je takva pi**arija, bio sam na metar, je**te.Ta gospođa je, hvala Bogu, dobro, ona je bila dobro čim je izašla s terena. Po mom mišljenju, ona je više bila u šoku nego što ju je bolelo. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu