ŠTA TI BI? Jelena Janković promenila imidž, ne liči na sebe (FOTO)

Novosti online

01. 04. 2024. u 08:47

Jelena Janković uslikana posle duže vremena.

ШТА ТИ БИ? Јелена Јанковић променила имиџ, не личи на себе (ФОТО)

Foto: AP

Otkako je postala majka i posvetila se porodici, nekada najboljoj teniserki sveta je teško ući u trag.

Naime, Jeleni očigledno prija da bude u ilegali i da daleko od radoznalih pogleda uživa sa svojim izabranikom, doktorom Brankom Baraćem, i njihovom ćerkom.

- Uvek sam želela da se priča o tenisu, o rezultatima, da me po tome pamte, a ne po privatnom životu. Smatram da sam skromna i da moj privatni život i ne zaslužuje toliku pažnju - govorila je svojevremeno popularna Džej Džej, koja je odlučila da izađe iz ilegale. 

Jankovićeva je nedavno ipak pristala da govori za slovenačke medije. Tom prilikom je pričala o karijeri, Novaku Đokoviću, ali i razlogu zbog kog ne govori za novinare iz Srbije...

Ono što su mnogi primetili je činjenica da je Jelena promenila imidž i da danas izgleda potpuno drugačije nego kad je igrala tenis...

Zadovoljna i srećna uživa u ljubavi sa doktorom Baraćem. Kako mediji pišu, upoznavanje Jelene i Branka, te ceo zaplet njihove ljubavi, bilo je potpuno filmski.

Nakon Adrija tura, koji je svojevremeno organizovao Novak Đoković, srpska teniserka je bila pozitivna na koronavirus, te je potražila lekarsku pomoć.

Tada je upoznala doktora Baraća, a simpatije su se odmah dogodile i učinile svoje. Bivša teniserka se izlečila, ali i ostala u kontaktu sa doktorom koji joj je u tome pomogao.

Nakon ukidanja vanrednog stanja, Jelenu i Branka su ljudi viđali u prestoničkim restoranima i tada je cela priča dospela do javnosti. A sada već slave treći rođendan svojoj naslednici Uni.

BONUS VIDEO

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)