EH, GDE BI MU BIO KRAJ... Oglasio se Novak Đoković sa nekada omiljenog turnira i poslao moćnu poruku

Novosti online

28. 02. 2024. u 07:50

NOVAK Đoković je dolazio u Indijan Vels i osvajao ga kao od šale. Pet puta je podigao trofej u ovom delu Amerike, a onda povreda u kombinaciji sa koronom i zabranom srpskom igraču da uopšte uđe u SAD dovele su do situacije da najbolji na svetu pola decenije nije kročio na nekada omiljeni turnir.

ЕХ, ГДЕ БИ МУ БИО КРАЈ... Огласио се Новак Ђоковић са некада омиљеног турнира и послао моћну поруку

FOTO: Tanjug/AP

Pet godina su čekali u Indijan Velsu da vide Novaka i dočekali, ruku na srce, mnogo starijeg, ali koji je i dalje šampion. Takmičenje počinje 6. marta, ali Đoković je stigao ranije da se što bolje pripremi, a sada je poslao i emotivnu poruku. 

- Sada smo u 2024. godini, poslednji put sam igrao na Indijan Velsu 2019. godine. Prošlo je pet godina, predugo da se ne bude deo teniskog raja, jednog od bez sumnje najboljih turnira na svetu. Ovo je verovatno omiljeni turnir mnogim igračima, uključujući i mene - rekao je Novak.

Setio se Novak i svog prvog Indijan Velsa koji je osvojio 2008. godine.

- Ne mogu da dočekam da dođem i igram ponovo pred nekim od najboljih navijača koje imamo. Prva titula na Indijan Velsu koju sam osvojio 2008. godine je bila jedna od najboljih titula u mojoj karijeri u tom trenutku. Imao sam sreće da osvojim turnir još četiri puta, da igram neke neverovatne mečeve u finalu, protiv Federera, Nadala, mnogih sjajnih tenisera. Radujem se povratku! - poručio je Đoković.

Bonus video POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)