NIJE ZA BACANJE: Rodžer Federer podsetio na stare dane (VIDEO)

Novosti online

22. 02. 2024. u 20:40

LEGENDARNI teniser, Rodžer Federer, davne 2003. godine pa do pre neku godinu bio je u samom svetskom vrhu "belog sporta".

НИЈЕ ЗА БАЦАЊЕ: Роџер Федерер подсетио на старе дане (ВИДЕО)

FOTO: AP

Postavio je brojne rekorde, osvojio je mnoge grend slem titule. Ipak, vremenom mu se približavao naš teniser, Novak Đoković koji je počeo da preuzima primat u "belom sportu". Jedan od rekorda koje je Nole oborio, a bio je u vlasništvu Švajcarca je broj nedelja na prvom mestu.

Rodžer sada uživa u zasluženoj penziji. Karijeru je okočnao sa 20 grend slem pehara, ali je na jednom video snimku pokazao da je klasa večna.

Što se tiče preostala dva člana "velike trojke", Rafael Nadal pokušava da se vrati, ali čini se da mu teško ide. Odigrao je turnir u Brizbejnu pa je ponovo na pauzi zbog povrede. Novak Đoković će nakon ovogodišnjeg Australijan opena igrati u Indijan Velsu (6 - 17. mart).

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)