TROICKI RAZOČARAN: ''Situacija nije dobra za nas ali ne predajemo se''

Filip Milošević

03. 02. 2024. u 10:34

Miomir Kecmanović prvo je izgubio od Lukasa Klajna 7:6 (7:2) 6:2, a potom je Aleks Molčan savladao Dušana Lajovića 4:6, 6:2, 6:0.

ТРОИЦКИ РАЗОЧАРАН: Ситуација није добра за нас али не предајемо се

G.Šljivić

Razočaran sam, nije dobra situacija za nas da gubimo kod kuće sa 2:0, ali naučen sam da se ne predajem, izjavio je selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki nakon prvog dana baraž meča za plasman na finalni turnir Dejvis kupa protiv Slovačke.

- Voleo bih da imam opciju da mogu da menjam nešto za sutra, ali ovoga puta zaista, u takvoj smo situaciji da nemamo izbora. Eventualno, za dubl da, Ćaćić je siguran, ali videćemo da li će Miša ili Duci na teren sa njim - istakao je Troicki na konferenciji za medije.

Dodao je da je, što se tiče singla, loša situacija kod svih singl igrača.

- Od svih singlaša koje imamo u zemlji, dvojica spremnih su danas igrala, nažalost, nije bilo dobro, nije bio njihov dan, podbacili su - dodao je Troicki.

- Verujem da su mogli više, ali to je sport, to je tenis. Protivnici su takođe igrali sjajno. Razočaran sam, mislim da ovo nije rezultat koji smo smeli da dopustimo prvog dana - poručio je Troicki.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)