PLJUŠTE POHVALE NA RAČUN SINERA: Legendarni golman oduševljen izdanjem Italijana protiv Đokovića

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

27. 01. 2024. u 09:00

USPEO je Janik Siner da zaustavi Novaka Đokovića u pohodu na 11. trofej na Australijan openu. Oduševljen partijom Italijana bio je legendarni golman Đanluiđi Bufon.

ПЉУШТЕ ПОХВАЛЕ НА РАЧУН СИНЕРА: Легендарни голман одушевљен издањем Италијана против Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

On je na društvenoj mreži "H" čestitao četvrtom igraču sveta zbog velike pobede i priznao je da je ustao u 4.30 kako bi pratio duel protiv najboljeg tenisera sveta.

- Prvo si nas sve naterao da se zaljubimo na poslednjem ATP finalu. Zatim, epskim povratkom vratio si nam Dejvis kup posle 47 godina. Konačno, rešio si da nas nateraš da se probudimo u 4.30 ujutru da gledamo kako igraš neverovatan meč protiv Đokovića i pobediš ga za svoje prvo grend slem finale u karijeri. Koliko si ti stvari, Janiče Sineru? - napisao je Bufon.

Podsetimo, Siner će se za prvu grend slem titulu boriti protiv Danila Medvedeva. Rus je u polufinalu posle velikog preokreta pobedio Aleksandra Zvereva.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić