ĐOKOVIĆ O POVREDI: Nadam se da se neće pogoršati, malo je zabrinjavajuće

Novosti online

02. 01. 2024. u 15:23

NOVAK Đoković zabrinuo je sve navijače zbog povrede ručnog zgloba. Ipak, on je optimističan kada je u pitanju četvrtfinalni duel Junajted kupa koji Srbija igra protiv domaćina Australije.

ЂОКОВИЋ О ПОВРЕДИ: Надам се да се неће погоршати, мало је забрињавајуће

FOTO: EPA

Najbolji teniser sveta je otkrio da je problem sa desnim ručnim zglobom imao i pre meča protiv Jiržija Lehečke koga je pobedio sa 6:1, 6:7(3), 6:1.

- Nadam se da se situacija neće pogoršati. Osetio sam to na zagrevanju pre meča i tražio sam pomoć pre, tokom i posle meča. Nije mi prvi put da se suočavam sa nečim ovakvim u svojoj sportskoj karijeri. Znao sam da se snađem i da dobro završim meč. Verujem da mogu dobro da se oporavim i da budem spreman za naredni duel - rekao je Đoković.

Novak bi u sredu trebalo da igra protiv Aleksa de Minora.

- Naravno, situacija sa zglobom je malo zabrinjavajuća, ali uzbuđen sam što mogu da doprinesem da moja zemlja napreduje. Suočavanje sa domaćinom obezbediće sjajnu atmosferu na terenu i borićemo se do kraja - zaključio je Đoković.

Podsetimo, Nole i najbolji teniser Australije na terenu će biti u sredu od 10 časova po srednjeevropskom vremenu.

BONUS VIDEO: Navijači zvižde Novaku, ovo je njegova reakcija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)