KAKAV RAFA, STRAŠAN RAFA! Nadal se u velikom stilu vratio tenisu

Novosti online

02. 01. 2024. u 11:44

Španski teniser, Rafael Nadal pobedio je danas Dominika Tima na otvaranju turnira u australijskom Brizbejnu za samo sat i po vremena igre u dva seta - 2:0 (7:5, 6:1).

КАКАВ РАФА, СТРАШАН РАФА! Надал се у великом стилу вратио тенису

FOTO: Tanjug/AP

Posebno dominantan je Nadal bio u drugom setu. Gledali smo neke spektakularne poene i činilo se kao da je u pitanju meč dvojice igrača iz Top 10.

U prvom setu je bilo malo muka za Španca, koji je tek u završnom, 12. gemu uspeo da napravi brejk i da iskoristi četvrtu set loptu koja mu se ukazala na servisu Tima.

U drugom već nije bilo ama baš nikakve dileme. Gazio je nemilosrdno Nadal, igrao sjajan tenis i prepustio je Timu samo jedan jedini gem. Austrijanac je bio nemoćan.

Nadala u narednom kolu Brizbejna očekuje meč protiv pobednika okršaja između Aslana Karaceva i Džejsona Kublera koji je u toku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)