OVA ŽENA BAŠ ZNA DA MRZI! Bolesni um Australijanke smislio: "Novak Đoković dominira jer se nije vakcinisao"

Novosti online

06. 12. 2023. u 13:28

DA li je realno da ovoliko daleko ide mržnja prema Novaku Đokoviću i svemu što je srpsko? Nikada mu neće oprostiti 24 grend slema i sve te silne titule i trofeje.

ОВА ЖЕНА БАШ ЗНА ДА МРЗИ! Болесни ум Аустралијанке смислио: Новак Ђоковић доминира јер се није вакцинисао

Foto: EPA

Smeta im zastava zemlje iz koje dolazi, ni njegov tata Srđan nije omiljen, pa čak ga povezuju sa Rusijom, a kada više ne znaju šta će, onda izmišljaju da je lažirao povredu. Koliko ide bolesna mržnja prema Đokoviću i Srbiji najbolje oslikava nekadašnja australijska teniserka Rene Stabs, propala bivša teniserka koja na svakom koraku bar jednom mesečno napadne Novaka. 

Žena koja nikada nije prošla drugo kolo na nekom od grend slem turnira sebi dozvoljava da komentariše učinak Novaka Đokovića, čoveka koji ima 24 titule na najvećim turnirima sveta.

Podsećanja radi, Stabs je pre dve godine, kada je Srbin prolazio torturu na Australijan openu, bio zatvaran u hotelu za migrante, kada mu je suđeno jer je insistirao na pravu na sopstveni izbor, koristila priliku da ga vređa, omalovažava i pljuje. Samo iz razloga što Novak Đoković nije želeo da se vakciniše protiv kovida 19, smatrajući da vakcina nije dovoljno ispitana.

 

Ipak, sa najnovijom glupošću je pobedila. Australijanka navodno zna zašto Srbin pobeđuje.

- Igrači kao što je Kasper Rud bi trebalo da malo bolje prave sebi raspored. To je, recimo, razlog zašto Novak dominira poslednjih godina - kazala je Rene Stabs za portal "Sportskeda" i nastavila:

- Pandemija nije bila „prijatelj“ Novaku. Ali to što se nije vakcinisao i nije mogao da igra na tri od četiri grend slema i verovatno da ih osvoji, produžilo mu je karijeru. Dok su drugi igrali, on je mogao da odmara svoje telo za sve to vreme i zato smatram da mu je sve to pomoglo. Iako verujem da bi on više voleo da je mogao da igra.

Mrzite ga koliko hoćete, ali titule mu uzeti ne možete, njegovo ime ne spominjite jer niste ni po čemu dorasli velikom GOAT majstoru Novaku Đokoviću.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)