"E, TOG ČASA SAM NASPRAM SEBE VIDEO PRAVOG NOVAKA" Rival objasnio šta se desi kada Đoković "donese odluku"

Novosti online

28. 11. 2023. u 17:18

ČEŠKI teniser Tomas Mahač imao je priliku ove sezone prvi put u karijeri da se sastane sa Novakom Đoković. On je otkrio koliko je teško igrati protiv najboljeg na svetu.

Е, ТОГ ЧАСА САМ НАСПРАМ СЕБЕ ВИДЕО ПРАВОГ НОВАКА Ривал објаснио шта се деси када Ђоковић донесе одлуку

Tanjug/AP

Trenutno 79. reket planete je u Dubaiju poražen od Srbina sa 6:3, 3:6, 7:6(1) i u intervjuu popularni teniski portal "Punto de Break" je objasnio zašto je Nole najveći svih vremena.

- U trećem setu sam gubio 4:2 ili 3:1, ne znam, ali uspeo sam da napravim brejk i da se vratim. Tada sam video pravi nivo Novakovog tenisa. Nisam više imao šanse da ga dobijem na njegov servis, čak i u odlučujućem gemu, i dalje sam bio u zaostatku. Video sam i osetio to, zato je najbolji. Čak i kada počnete da igrate bolje, on je u stanju da podigne nivo za još jednu stepenicu. Bilo je to sjajno iskustvo za mene, dokazao sam sebi da imam nivo da igram protiv, rekao bih, najboljeg svih vremena - istakao je Mahač.

Podsetimo, Novak Đoković je ovu sezonu okončao sa sedam titula i kao prvi na ATP listi, što mu je osmi put pošlo za rukom.

BONUS VIDEO: U NOVAKOVU ČAST: Kula Beograd osvetljena povodom istorijskog uspeha Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)