RAFA, BAŠ SI JADAN! Nadal ćutao kad je Đoković obarao rekorde, a sada se oglasio i dotakao dno

Novosti online

27. 11. 2023. u 09:28

Dejvis kup reprezentacija Italije osvojila je titulu nakon što je prvo u Malagi pobedila Srbiju nakon preokreta, a potom i Australiju u finalu, što je privuklo pažnju španskog tenisera Rafaela Nadala.

РАФА, БАШ СИ ЈАДАН! Надал ћутао кад је Ђоковић обарао рекорде, а садa се огласио и дотакао дно

FOTO: Tanjug/AP

"Bik sa Majorke", koji nije uživo gledao Dejvis kup u svojoj rodnoj zemlji, među prvima je čestitao uspeh Sineru, Sonegu, Muzetiju i ostalim teniserima Italije, što će reći da je s velikom pažnjom pratio njihove uspehe.

Interesantno, Nadal je propuštao da čestita Novaku Đokoviću na osvajanju mastersa u Parizu, Završnog mastersa u Torinu, kao i apsolutni rekord od 400. nedelja na prvom mestu ATP liste, međutim, sve to je "uspešno ignorisao" i čekao teniski rezultat zbog koga neće morati da čestita Noletu.

Jasno, i njemu donekle odgovaraju uspesi mladih tenisera, nada se da bi mogao ponovo u narednoj sezoni da pokrene pitanje najboljeg svih vremena ukoliko osvoji prva dva grend slema u sezoni, što je, ruku na srce, izrazito teško u njegovom slučaju, imajući u vidu dugu pauzu i česte povrede pri kraju njegove karijere...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima