SRBI NISU USTUKNULI: "Veseli se srpski rode" još jače zagrmelo sa razglasa - Novak i ekipa izašli uzdignute glave (VIDEO)

Novosti onlajn

25. 11. 2023. u 12:35

DEJVIS kup reprezentativci Srbije izašli su na teren u polufinalu protiv Italije uz pesmu "Veseli se srpski rode", zbog koje se prethodnih dana podigla velika prašina. Nisu odustali Novak Đoković i drugovi - zagrmela je pesma još jače.

СРБИ НИСУ УСТУКНУЛИ: Весели се српски роде још јаче загрмело са разгласа - Новак и екипа изашли уздигнуте главе (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Zasmetalo je prvo Albancima, oglasio se i crnogorski političar, poznat po stalnim napadima na Novaka Đokovića, na kraju su se pobunili i iz Teniskog saveza takozvane države Kosovo, da bi Dejvis kup reagovao i obrisao sve video klipove gde se vidi kako srpski tim izlazi na teren uz pesmu danice Crnogorčević - "Veseli se srpski rode".

Iako su možda neki očekivali da će Srbi ustuknuti i promeniti numeru, opasno su se prevarili - sa razglasa još jače čula pomenuta melodija, predivna čista patriotska pesma.

Prvi je izašao Hamad Međedović, za njim su usledili Laslo Đere, Dušan Lajović, Novak đoković i selektor Viktor Troicki.

Nakon "Veseli se srpski rode", usledilo je intoniranje državnih himni. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu