IVANIŠEVIĆ JE ZNAO: "Kada sam video zagrevanje protiv Alkaraza..."

Novosti online

19. 11. 2023. u 22:00

TRENER Novaka Đokovića, Goran Ivanišević je govorio o Novakovom podvigu u Torinu.

ИВАНИШЕВИЋ ЈЕ ЗНАО: Када сам видео загревање против Алкараза...

FOTO: Profimedia

Novak je u polufinalu sa Alkarazom i finalu sa Sinerom ukupno izgubio 11 gemova.

- Kada tako gledamo, izgleda dosta lagano i opušteno, ali prvo moramo da se zahvalimo Sineru, koji je malo pogurao Novaka – da nije dobio Runea, sada ne bismo stajali ovde i pričali. Znao sam – kada prođe grupna faza, onda se pojavljuje pravi Novak Đoković. U grupnoj fazi jeste bio Novak, ali kao neki njegov mlađi brat – igrao je dobro, ali… Ispraznio se posle prvog meča, došao je da dobije meč i da bude broj 1, poručio je Ivanišević.

Na zagrevanju pred meč sa Špancem bilo je jasno šta će se desiti...

- Juče na zagrevanju – prvi put drukčije zagrevanje, pozitivno. Protiv Alkaraza počinje isto pozitivno, stiskanje pesnice – jeste da je Alkaraz dosta promašivao, ali opet moraš da ga pobediš. Sada je protiv Sinera odigrao pametnije, to je Novak Đoković – kada se igraju finala, teško ga je dobiti.

Đoković je u godini za nama osvojio tri grend slem titule i Torino.

- Teško je nešto pametno reći – tri grend slem titule, opet broj jedan… Meni je žao i onog Vimbldona, drugog seta koji bi sve promenio, ali tu moram da čestitam Karlosu, u finišu je bio hrabriji. Neverovatna godina, godina iz snova – počela prekrasno, čarobno se završilo. Postoji mogućnost da Srbija osvoji Dejvis kup, želim njemu i njima mnogo sreće, zaključuje Ivanišević za Sport klub.

VONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave