PRED VELIKO FINALE: Svi se sećaju legendarne izjave Đokovića o Grigoru Dimitrovu (VIDEO)

Novosti online

05. 11. 2023. u 12:40

BORIĆE se Novak Đoković za 40. masters, ukupno 97. trofej u karijeri. Protivnik će mu biti veliki prijatelj Grigor Dimitrov.

ПРЕД ВЕЛИКО ФИНАЛЕ: Сви се сећају легендарне изјаве Ђоковића о Григору Димитрову (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Bugarin se trenutno nalazi na 17. poziciji ATP liste, a Novak i on odlično se poznaju.

Đoković i Dimitrov odigrali su kroz istoriju 12 mečeva, gde je Srbin ubedljivo bolji, sa 11 pobeda, dok je Bugarin pobedio jednom.

Novak i Grigor su oduvek sjajni prijatelji, a najbolji teniser sveta je jednom prilikom upao na pres konferenciju Dimitrova, prozvavši ga "najlepšim teniserom na turniru".

- Dobro, da popričamo. Moj prijatelj Grigor, najlepši momak na turu. Nećemo pričati o tenisu, imao si dosta uspeha. Pričajmo o tvom izgledu, rekao je Đoković.

Poznato je da je Grigor Dimitrov najveći zavodnik među teniserima u 21. veku, a zna se da je bio sa nekim od najuspešnijih teniserki kao što su Marija Šarapova, Serena Vilijams, zatim sa pevačicom Nikol Šerzinger, kao i ćerkom ruskog milijardera Lolitom Osmanovom.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave