APLAUZI POSLE DVOSTRUKE GREŠKE: Neki "navijači" u Bersiju baš preterali

Publika u pariskom Bersiju ovih dana ima svoj šou, kada igra Novak Đoković. I dok ga jedni svim srcem podržavaju, drugi koriste svaku priliku da mu odmognu, na servisu, između poena, pa čak i u odsudnim trenucima.

АПЛАУЗИ ПОСЛЕ ДВОСТРУКЕ ГРЕШКЕ: Неки навијачи у Берсију баш претерали

Foto: Goran Čvorović

Neverovatno je bilo slušati u prethodnom meču protiv Holgara Runea koncerte zvižduka u trenucima kada je Novak samo tražio pravdu, poput momenta kada mu je glavni sudija praktično uskratio meč loptu, gledajući na čelendžu poregšnu loptu, prethodnu, Novakovu, umesto Runove, jer je Danac već bio nastavio da igra. To je našeg asa moglo da košta i meča, mada se sve na kraju dobro završilo.

Šta tek reći za one koji bi, čak, aplaudirali i kada bi promašio prvi servis ili kada je otišao na pauzu posle drugog seta?! Nisu mu "oprostili" ni preveliko radovanje, iako su Runeu to "dozvoljavali".

Neverovatno je kako je Novak posle meča mogao da ostane staložen i obrati se pomirljivim tonovima tom istom delu auditorijuma.

- Energija je defintivno bila prisutna u areni. Pariz voli tenis. To je sve što mogu da kažem. Hvala vam na prisustvu – zadržao je Novak prisebnost posle meča protiv Runea.

Ipak, sva sreća da naš as u Parizu ima i svoju ogromnu armiju navijača, koja ga zdušno vodi do poslednjeg poena. Na kraju ga je, ipak, cela hala zajednički pozdravila ovacijama, jer niko ne može da ostane ravnodušan na njegovu igru.

Koliko je Nole omiljen, posle svega, ipak, pokazuju ogromni redovi koji se stvore na izlasku s terena, u jagmi za selfi i autogram, upravo onako kako je završena i sinoćna predstava.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove