"E, TO JE BILO BAŠ ČUDNO VIDETI!" Ovako je Novak Đoković reagovao posle burnog dvoboja sa Runeom i Parižanima

Novosti online

03. 11. 2023. u 22:49

Novak Đoković je pobedio Holgera Runea i plasirao u polufinale ATP turnira u Parizu, a imajući u vidu šta se sve dešavalo u tom meču, i ne čudi njegovo zadovoljstvo.

Е, ТО ЈЕ БИЛО БАШ ЧУДНО ВИДЕТИ! Овако је Новак Ђоковић реаговао после бурног двобоја са Рунеом и Парижанима

Screenshot / TennisTV

Podsetimo, Đoković je u dramatičnom duelu, u tri seta, savladao supertalentovanog 20-godišnjeg Danca, od kog je dosad gubio sa 1:2 u međusobim megdanima.

- Slično je bilo kao prošlo parisko finale. Svaki set je sada bio tesan, oba igrača su mogla da dobiju svaki od njih. A ja sam, pritom, odigrao verovatno najgori taj-brejk ove godine. Ipak, svaka čast i njemu kako je bio smiren u tom segmentu, kako se kretao na osnovnoj liniji... Eto, imao sam u tom drugom setu i meč loptu, ali... na kraju sam trijumfovao posle tri seta. Pobeda je, ipak, pobeda. Držao sam svoje servise, i jedan brejk je bio dovoljan za uspeh. Mislim, zanimljivo je jako bilo, jer mi igramo slično, dobro se branimo, dobro krećemo... On definitivno igrao bolje otkako je Boris (Beker) postao njegov trener i moram da priznam da mi je bilo baš čudno videti ga u loži koja nije moja - uz osmeh je rekao Nole o svom bivšem strategu.

Boris Beker signalizira Runeu za koliko je bio neprecizan protiv Đokovića / Screenshot / TennisTV

Potom je upitan za prilično buran odnos sa delom pariske publike koja mu je zviždala.

- Nekada morate da ostane mirni i posvetite se onome što mora da se uradi na terenu. Zapravo, to bi stalno trebalo da je slučaj. Ali, eto, nekada i reagujete, nekada se i hranite tom energijom... - bilo je sve što je pokraj terena Đoković želeo da za TenisTV kaže o vrlo zanimljivoj gestikulaciji koju je imao kada bi mu Parižani zviždali (Novak ih je "čašćavao" stavljanjem dlana pokraj uveta, u stilu "Ne čujem vas").

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024