DŽELAT I BIVŠI UČITELJ! Evo kada "ranjeni" Novak Đoković igra meč koji mu se nikako ne sviđa

Novosti online

03. 11. 2023. u 08:46

MALO koji aktivan igrač može da se pohvali da ima pozitivan skor sa Novakom Đokovićem, a jedan od njih je i naredni Srbinov rival u četvrtfinalu mastersa u Parizu Holger Rune.

ЏЕЛАТ И БИВШИ УЧИТЕЉ! Ево када рањени Новак Ђоковић игра меч који му се никако не свиђа

FOTO: EPA

Danac je jednom izgubio od Noleta, a dobio ga dva puta, a jedan od dva trijumfa je ostvario upravo prošle godine u finalu mastersa u Parizu. Đoković sprema osvetu, ali neće mu biti lako s obzirom na to da nije potpuno fizički spreman, a njegov dželat se polako vraća u formu posle možemo reći katastrofalnih nekoliko meseci.

- Već mesecima nije u najboljoj formi, ali od kada je Boris stao uz njega – čini mi se da je probio mentalne barijere i da se vraća na prethodni visoki nivo. U smislu igre, Holger je jedan od najboljih igrača na turneji na svim podlogama, što je dokazao više puta - kazao je osvajač 24 grend slem titule.

Podsećanja radi, zanimljivo je da Danca trenira Boris Beker, Novakov dugogodišnji trener, tako da će i sa tog aspekta biti uzbudljivo na današnjem meču koji počinje u 19.30 časova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)