KAKVA SPRDNJA! Jedan od najboljih tenisera sveta žestoko udario na ATP

Tanjug

02. 11. 2023. u 12:12

Norveški teniser Kasper Rud kritikovao je ATP zbog rasporeda takmičenja u Bersiju.

КАКВА СПРДЊА! Један од најбољих тенисера света жестоко ударио на АТП

FOTO: Tanjug/AP

Organizatori mastersa u Parizu objavili su raspored mečeva za četvrtak, prema kojem će Janik Siner na teren izaći samo 14 sati nakon prethodnog meča.

Italijan je meč 1/16 finala protiv Makenzija Mekdonalda završio maltene u tri ujutru, a protiv Aleksa de Minora na teren će u popodnevnim satima.

Njih dvojica zatvoriće dnevnu sesiju, nakon susreta Dimitrov – Bublik, Rubljov – Van de Zandshulp i Cicipas – Zverev.

"Bravo, ATP. Način da se pomogne jednom od najboljih igrača na svetu u oporavku i da bude spreman za meč, iako je prethodni završio u 2.37 jutros. Četrnaest i po sati za oporavak. Kakva sprdnja", napisao je Rud.

Navijači su reagovali na Tviteru, pojedinci mu predlažu da se priključi Novakovoj asocijaciji (PTPA), dok se ostali, pretežno Italijani, zahvaljuju Kasperu što je podigao glas.

Inače, Rud je završio takmičenje porazom od Fransiska Serundola.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije