NAVIJAČI U NEVERICI: Evo kako je NJujork dočekao povratak Novaka Đokovića na Ju-Es open (FOTO)

Novosti online

23. 08. 2023. u 19:58

Novak Đoković je igrao u sva tri ovogodišnja grend slem finala, želja mu je da titulu osvoji i na predstojećem Ju-Es openu 2023. a pred taj turnir Noletovi navijači u Njujorku su zatečeni. I radosni.

НАВИЈАЧИ У НЕВЕРИЦИ: Ево како је Њујорк дочекао повратак Новака Ђоковића на Ју-Ес опен (ФОТО)

FOTO: Tanjug

Naime, Novak Đoković zbog zdravstvenih protokola u Sjedinjenim Američkim Državama koji su bili na snazi tokom pandemije nije mogao da uđe u tu zemlju kao nevakcinisan protiv SARS-CoV-2 tipa koronavirusa, pa je propustio prethodno izdanje njujorškog grend slema.

U njegovom odsustvu, Karlos Alkaraz je "preuzeo" šampionsku titulu od Danila Medvedeva (koji je u finalu 2021. pobedio Đokovića; Španac je 2022. savladao Kaspera Ruda), ali..

Iako je Alkaraz i branilac njujorškog grend slem trona, i žreb za Ju-Es open dočekuje kao prvi nosilac jer je prvi na ATP listi, ko god prođe ovih dana čuvenim Tajms skverom, kao pozivnice na pomenuti teniski turnir - može da vidi ogromne grafičke prikaze srpskog asa.

Naime, i Noletovi navijači koji su stigli u "veliku jabuku" oduševljeni su ne samo kolike bilborde je Ju-Es open odabrao kao najavu ovogodišnjeg završenog grend slema u sezoni, već činjenicom da se na njima nalazi upravo - Novak Đoković.

"Spektakl vas čeka", piše na bilbordima sa Noletovim likom koje i vi možete da vidite, kao i svi koji rolaze Tajms skverom:

Podsetimo, Ju-Es open počinje sledećeg ponedeljka, 28. avgusta, a pratite i njega uživo uz sportske stranice portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)