KAD PRE?! Novi meč Đoković - Alkaraz moguć i pre Ju-Es opena

Novosti online

19. 07. 2023. u 19:24

NOVAK Đoković i Karlos Alkaraz priredili su ljubiteljima tenisa spektakl u finalu Vimbldona. Španac se na kraju radovao, a njihov novi duel mogao bi da se dogodi vrlo brzo.

КАД ПРЕ?! Нови меч Ђоковић - Алкараз могућ и пре Ју-Ес опена

Tanjug/AP

Oni bi pre Ju-Es opena trebalo da odmere snage, tačnije na mastersu u Sinsinatiju (13. - 20. avgust). Ukoliko bi došlo do novog meča dvojice najboljih na svetu, bio bi to njihov četvrti međusobni duel, a momak iz Mursije vodi sa 2:1.

Naime, Srbin i Španac nalaze se na listi prijavljenih igrača za ovaj turnir iz serije 1000 koji se igra neposredo pred poslednji grend slem.

Podsetimo, Đoković je dva puta osvajao trofej u Sinsinatiju, a u slučaju nove titule postao bi najstariji šampion još od davne 1899. godine.

Dolascima velikih teniskih imena raduje se direktor turnira, Tod Martin.

- Kao jedan od najvećih turnira na svetu, nije iznenađenje da vidimo elitnu grupu igrača koji dolaze po titulu. Radujemo se dolasku igrača svetske klase kako bi u Sinsinatiju ispisali još jedno poglavlje u bogatoj istoriji, dok će njihov cilj biti da osvoje jednu od najvećih titula u sezoni - rekao je Martin.

Ju-Es open je na programu od 28. avgusta do 10. septembra.

BONUS VIDEO: DRAMA NA VIMBLDONU: Klimatski aktivisti dva puta prekidali meč

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!