"BITNO JE DA NE IGRATE PROTIV ĐOKOVIĆA": Britanac ima recept za uspeh na Vimbldonu

Novosti online

04. 07. 2023. u 10:35

Britanski teniser Lijam Brodi izjavio je da je srećan što nije igrao protiv Srbina Novaka Đokovića na startu Vimbldona, prenose britanski mediji.

БИТНО ЈЕ ДА НЕ ИГРАТЕ ПРОТИВ ЂОКОВИЋА: Британац има рецепт за успех на Вимблдону

FOTO: Tanjug/AP

Brodi je treću godinu zaredom uspeo da izbori plasman u drugo kolo Vimbldona, pošto je na startu takmičenja pobedio Francuza Konstanta Lestjena 6:1, 6:3, 7:5.

"Recept za uspeh je da dobijete dobar žreb i da ne igrate protiv Đokovića na startu turnira. Nije to neka tajna", rekao je Brodi, koji bi mogao da se sastane sa Đokovićem tek u polufinalu Vimbldona.

Đoković je juče u prvom kolu Vimbldona savladao Argentinca Pedra Kačina 6:3, 6:3, 7:6 (7:4), a srpski teniser će se u drugom kolu sastati sa Džordanom Tompsonom iz Australije.

Brodi je posle tenisa prešao na fudbal i istakao da je Mančester siti najbolji klub na svetu.

"Nedavno sam pročitao knjigu koja se zove Pep: Evolušn. Mančester siti je najbolji tim na svetu. Knjiga je neverovatna, dosta učim iz nje. Taj klub mi je pružio podršku, tvitovali su o meni. Drago mi je da prate moju karijeru, kao što i ja pratim taj klub", rekao je Brodi, koji je 142. teniser sveta.

Britanski teniser će u drugom kolu Vimbldona igrati protiv Norvežanina Kaspera Ruda.

"Norveška ima sjajne sportiste. Rud i napadač Mančester sitija Erling Holand su zveri. Erling je zver u fizičkom smislu, a Rud je zver u igri. On dere lopticu", istakao je Brodi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)